Deze actie is helaas verlopen…

Heb je helaas achter het net gevist met deze actie? Meld je dan nu aan de voor de SENSEO® nieuwsbrief, zodat je voortaan op de hoogte bent van al het SENSEO® nieuws en kans maakt op exclusieve winacties!

Bekijk hier de voorwaarden van deze actie.

2001 --------------

LANCERING SENSEO CREMA

20 jaar geleden bundelden Douwe Egberts en Philips de krachten en lanceerde ze samen de Senseo Crema, hét eerste zetsysteem voor 1 óf 2 kopjes. Met de komst van de Senseo Crema was een ware koffierevolutie begonnen. Senseo Crema was zo’n succes dat er in het eerste 2 jaar al meer dan 1 miljoen apparaten verkocht werden. Nu, 20 jaar later, is de SENSEO® ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens.

2006 --------------

INTRO CAPPUCCINO

Na 5 succesvolle jaren kwam Senseo in 2006 met de eerste cappuccino pad. Een baanbrekende innovatie want met slechts 1 druk op de knop had je in een handomdraai een heerlijk romige cappuccino. En ook nu, 20 jaar later, is de SENSEO® Cappuccino een van de best verkopende producten van SENSEO®.

2008 --------------

INTRO QUADRANTE

De Senseo Original was na 7 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Tóch bleef Senseo innoveren en werd in 2008 de SENSEO® Quadrante gelanceerd.

2015 --------------

INTRO NIEUWE VERPAKKINGEN

Misschien herken je ze nog wel? Want nog niet zolang geleden zijn we gewisseld van het design wat in 2015 is geïntroduceerd. Inmiddels hebben alle SENSEO® Originals al weer een upgrade gehad!

2016 --------------

INTRO SENSEO SWITCH

In 2016 besloten Douwe Egberts en SENSEO® de krachten te bundelen en een machine uit te brengen die zowel 1 kopje als een hele pot koffie kan zetten. De SENSEO® Switch gaf huishoudens de mogelijkheid om jezelf even snel te verwennen met een SENSEO® koffietje óf om al je vrienden en familie in een keer te voorzien van een heerlijk vertrouwd kopje Douwe Egberts filterkoffie.

2019 --------------

INTRO SENSEO GOLD

Nóg voller en rijker van smaak! Nog eentje dan? SENSEO® Gold werd in 2019 geintroduceerd en was de eerste blend gemaakt van 100% Arabica bonen. Deze unieke blend is tot op de dag van vandaag één van de best lopende producten van SENSEO® en niet meer weg te denken uit veel Nederlandse keukenkastjes.

2021

INTRO NIEUWE PACKS + SENSEO GOLD INTENSE + SELECT + 20 JAAR FEITJES

Na 20 jaren vol nieuwe smaken en machines, blijft SENSEO® innoveren! En hoe! Dit voorjaar is de SENSEO® Select gelanceerd. Dé nieuwste machine van SENSEO® die het mogelijk maakt om te kiezen tussen een milde, of sterke kop koffie óf een krachtige espresso. Verder kon na het succes van de SENSEO® Gold een opvolger natuurlijk niet uitblijven en kun je sinds dit jaar genieten van de SENSEO® Gold Intense. Deze blend is ook gemaakt van 100% Arabica bonen en nóg intenser en rijker van smaak dan de SENSEO® Gold.

ONTDEK SENSEO®

DE LEKKERSTE KOFFIERECEPTEN

REGISTREER JE MACHINE EN GENIET VAN DE VOORDELEN

ONTDEK DE WERELD VAN SENSEO®