Ons spaarprogramma bestaat 100 jaar!

Al een eeuw lang sparen mensen punten van SENSEO®-, Douwe Egberts- en Pickwick-verpakkingen. Daar willen wij jou en 4,5 miljoen andere spaarders voor bedanken!

 

Zo werkt het sparen

Spaarprogramma

1. Knip jouw waardepunten uit de verpakkingen.

Alle SENSEO®-, Douwe Egberts- en Pickwick- verpakkingen bevatten waardepunten. Knip de punten uit en verzamel ze in bundels van 1.000 punten. Elke bundel is 5 euro waard. Waardepunten zijn onbeperkt geldig.

2. Ga naar Blokker om jouw waardepunten op je D.E account te laten zetten

Om mee te doen aan het spaarprogramma heb je een 'Mijn D.E' account nodig. Deze maak je zelf aan op mijn.de.nl of kun je laten aanmaken in een Blokker filiaal. Bekijk hier de voorwaarden van het spaarprogramma.  
Ga vervolgens met je bundels van 1.000 waardepunten naar één van de 430 Blokker filialen. De winkelmedewerker stort jouw waardepunten op je D.E account.

3. Verzilver of schenk jouw waardepunten

Het cadeau naar keuze haal je op in één van de 430 Blokker filialen óf bestel je online op Blokker.nl. In de winkel en online kan je betalen met waardepunten, geld of een combinatie daarvan. Je kunt jouw waardepunten ook schenken aan een goed doel. Schenken doe je zelf via je Mijn D.E account. Blokker kan niet direct voor jou schenken.