ESPRESSO MACCHIATO

Behoefte aan iets sterkers? Met je eigen favoriete SENSEO® koffie en
een klein laagje opgeschuimd melk uit een pannetje, de magnetron, de
melkopschuimer of op een andere manier geeft jou de nodige boost.

Espresso koffie in een doorzichtig glas.
BEREIDING

Stap 1

Als je een SENSEO® Melkopschuimer hebt, vul deze dan tot halverwege
het ‘max’-streepje (voor 1 kopje) met koude melk en druk op de knop.

TIP 1! Geen melkopschuimer? Geen probleem! Verwarm in een pannetje of
magnetron de melk tot net onder het kookpunt en klop met een garde totdat
de melk begint te schuimen.

TIP 2! Voor het beste resultaat gebruik je volle melk, maar ook andere soorten
melk geven een mooi resultaat.

TIP 3! Koude melk schuimt het beste!

STAP 2

Zet je favoriete SENSEO® koffie in een kop, mok of glas.

TIP 1! Gebruik de SENSEO® Espresso pads, voor de krachtigste koffie.

TIP 2! Warm je kop, mok of glas van tevoren op met warm water, zodat je extra lang van je koffie kunt genieten.

TIP 3! De beste verhouding voor een Espresso Macchiato is 4/5 koffie en 1/5 melkschuim.

STAP 3

Schep met een lepel het melkschuim uit de melkopschuimer, het pannetje of wat je dan ook gebruikt, leg dit voorzichtig op de koffie en geniet van je eigen Espresso Machiatto!

TIP 1! Combineer een Espresso Macchiato en een Flat White, zodat je geen melk hoeft te verspillen