Deze actie is verlopen, je kan geen verhaal meer inzenden

WIE IS JOUW
NUMMER ÉÉN? 

Met je beste maatje geniet je pas echt van de leuke en lekkere dingen in het leven. Zoals van een heerlijk kopje SENSEO® koffie. Vertel ons hoe jij en je beste maatje genieten van de enige echte koffiepads. Bekijk de verhalen hieronder ter inspiratie of doe direct mee en win samen een dagje uit t.w.v. €500,-!

VERTEL ONS JE VERHAAL

WIN EEN DAGJE UIT T.W.V. €500,-! 

Een ballonvaart? Een dagje wellness? Of een dagje én nachtje weg? Jullie bepalen!
Doe mee en win een onvergetelijke ervaring. Bekijk hier alle mogelijkheden.

senseo-visual-koffieverhalen-gift-card@2x(3).png

Alle maatjes op 'n rijtje

Beste vriend ooit.

Nooit een onvertogen woord, altijd beschaafd en altijd tevreden. 17 jaar lang. En hij liet me uitslapen. Als dat na tienen werd, maakte hij me zacht en knorrend wakker. Ook dan vriendelijk en geduldig. In een halfslaap zette ik dan koffie. Met het brommen en knorren van mijn senseo apparaat begonnen we de dag. Hij begreep die taal. Elk kopje senseo is nog steeds een ode aan mijn dikke kat Julius.

Ochtendkoffie

Iedereen kent ze wel, de zaterdagen om uit te slapen maar... de kids zijn vroeg wakker en staan al voor dag en dauw aan je bed! Allemaal samen in het grote bed dan maar, de tv aan en pap en mam nog een beetje dutten. Ergens glipt mijn mannetje dan stiekem naar beneden en een paar minuten later komt de geur van een heerlijk kopje koffie me tegemoet vanaf de trap. SAMEN GENIETEN!

Koffie, met de paplepel ingegoten

Terug in de tijd.... Koffie, werd er met de paplepel ingegoten. Als kind zongen we op altijd mee met de cassettebandjes in onze auto. Uit volle borst: 'KOFFIE, KOFFIE, lekker bakje KOFFIE!' en 'Eééééééééén kopje KOFFIE!!! 'Visite, visite'. We waren al vroeg DOL op koffie. De warmte en gezelligheid. En nog steeds staat elke dag bij mijn moeder (oma) de koffie klaar. Senseo. Heerlijk!

Teuten en koffieleuten

Op kamers gaan aan de andere kant van het land: spannend! Suus had dit ook gedaan en we kwamen op dezelfde zolderverdieping te wonen. Vanaf toen werden colleges optioneel: psssst suus heb je een belangrijk vak? Nee? Oké dan gaan we om 10u lekker cappuccino drinken en GTST kijken. Nu 8 jaar geleden en wonen we beide samen met onze vriend. Maar de koffiemomentjes met mijn beste vriendinnetje blijven.

Een gewoon verhaal!

Elke maandagavond eten de kinderen bij ons! Na het eten is het standaard een lekkere Senseo met wat lekkers. Kees heeft een Senseo, Anne heeft een Senseo en toch vinden ze die van moedertje het lekkerst. Waarom? Ik doe er wat liefde bij...

Vriendschap voor het leven

Al vanaf de 1e klas van de Mulo raakten wij bevriend. Willy en ik. We zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Ook niet toen zij trouwde en naar Duitsland vertrok en wij daar ook geregeld kwamen. We hebben altijd veel lol gehad met elkaar en dat is nog steeds zo. Ook al zijn we nu beiden rond de 70. We gaan nog elk jaar met elkaar kamperen en genieten nog steeds.

De dames van toen

We zijn allemaal geboren in een klein Gronings dorpje en samen opgegroeid. Na school is ieder zijn eigen weg gegaan. Met de komst van social media is onze vriendschap weer opgebloeid. Elke 2 maanden gaan we heerlijk samen koffie drinken en eten. En... We lachen met niemand zoveel als met ons clubje! Over een tijdje vieren we samen onze (ssssttt..!,) vijftigste verjaardag!

’s Morgensvroeg

Elke dag om 7.00 uur ga ik bij de buurvrouw, die tevens mijn moeder is, altijd een kopje koffie Senseo mocca gourmet drinken. Heerlijk met warme melk. Momenten die ik koester, mijn moeder is 90 jaar.

Cavia

's Morgens om half 9 ga ik altijd een half uur wandelen. Tijdens deze wandeling pluk in altijd een paar bladen van de paardenbloem, deze zijn bestemd voor onze cavia. Als ik thuis kom druk ik eerst het Senseo apparaat aan. Onze cavia herkend dit geluid en gaat fluiten. Het is voor ons beiden genieten, hij zijn paardenbloem blad en ik mijn Senseo.

Mijn man, mijn alles

Iedere ochtend starten we samen (met onze 2 kids) aan de ontbijttafel met minimaal 1 kopje heerlijke SENSEO koffie, rustig, relaxt wakker worden. Heerlijk om met hem dit al jaren te mogen doen, hopelijk op nog vele jaren samen met hem, en SENSEO!

Dit is m'n Senseomaatje!

Koffie'tje? Roepen we vaak naar elkaar. M'n man waar ik zielsveel van hou is m'n Senseomaatje! En dan is er even een gezellig momentje van  kletsen, drinken en genieten! s'morgens wordt ik uit bed verleid met een bakje Senseo. Overdags stapelen de oude pads zich ook op. s'avonds als de kinderen op bed liggen zetten we er nog 1 (misschien te laat..) maar we willen nog even dat momentje pakken!

Samen

Gewoon samen op de bank met mijn beste vriendin praten over van alles en nog wat. Soms een lach, soms een traan, maar voor even tijd voor elkaar. Zonder man of kids. Bakkie Senseo er bij en het is helemaal goed. Na zo'n momentje kunnen we dan ook weer even vooruit. Tot het moment dat we weer even voor onszelf en voor elkaar kiezen en dat heerlijke rustige moment op de bank samen hebben

Thuiskomen

Als we weer thuiskomen van vakantie is er maar een manier om echt thuis te komen, eerst een lekker bakkie Senseo, dan ben je pas echt thuis.

Camping

Ieder jaar gaan we een aantal keren met de caravan weg. Het mooie hiervan is dat we dan weer onze Senseo apparaat gebruiken. Je legt snel contacten op een camping, iedere jaar weer komen er nieuwe mensen in onze voortent onder een genot van een kopje Senseo komen de mooiste verhalen naar boven. Ook krijg ik iedere keer weer te horen hoe lekker de koffie is, waarop ik dan zeg dit is onze Senseo.

In de klas

In mijn kleuterklas wordt dagelijks door kleuters voor mij koffie gezet. De kinderen vinden het geweldig om voor de juf koffie te zetten, ze vragen regelmatig of ik een kopje koffie wil. Ook komen er wel eens ouderen bij ons in de klas koffiedrinken. Ook dan wordt er door de kleuters Senseo gezet.

Aan die verhuizing hield ik wel mooi een vriendin over!

Ik drink het liefste koffie met mijn beste vriendin uit leiden, een paar jaar geleden ben ik verhuisd vanuit Leiden naar Rotterdam. Mijn vriendin en ik waren nooit zo close tot nu. We vinden het verschrikkelijk zo ver uit elkaar te wonen. Een jaar daarna verhuisde ik naar Maastricht. Als we elkaar willen zien moeten we 2,5 uur in de trein zitten. Daarna is het heerlijk om een Senseo bakkie te doen!

Krans

Elke dinsdagavond komen we bij elkaar. Al 20 jaar. Toen we begonnen zaten we nog op school en hadden we het over toetsen en over het weekend. Nu zien we het echt als ontspanning om bij te praten onder het genot van een bakkie. Gesprekken over de kinderen, het werk, de familie moeilijke en fijne tijden.. alles wordt gedeeld. Ik kan jullie vertellen het is een stuk goedkoper dan een psychiater!

Ons mam

Graag drink ik samen met ons mam een kop koffie als ze bij mij op bezoek komt. We maken  met de Senseo melkopschuimer een lekker cappuccino of latte macchiato. Het is een lekkernij en luxe om op deze manier samen koffie te drinken. We hebben dan ook niet meer nodig. Graag zou ik ons mam mee een dagje weg nemen om ergens anders een heerlijke cappuccino te drinken!

Collega/vriendinnen

Na jaren ieder in een ander filiaal van een Marskramer in Z’meer ons laatste jaar samen in een winkel gestaan. In 2016 sloot deze en gingen wij samen naar de UWV. Na gezellige collega’s werden Paula en ik hechte vriendinnen. Vele Senseo cappuccino’s en warme gesprekken maakten het ons gezellig en er zullen er vast nog vele volgen!

Double trouble

Een verrassingsweekend Barcelona of een zen weekend thuis - wij hebben altijd ontzettend veel plezier samen! Buikpijn van het lachen of elkaars tranen vegen - maar altijd onder het genot van een kopje koffie! We kennen elkaar zo’n 10 jaar en nu al 5 jaar onafscheidelijk! The double to my trouble!

O-maatje

Met welk maatje ik één keer in de twee weken Senseo’s drink? Mijn lieve o-maatje! In de periode dat ik nog bij mijn ouders woonde zagen we elkaar dagelijks. Nu woon ik meer dan een uur rijden bij haar vandaan en gaat dat wat lastig. Ik weet dat ze trots is op wat ik allemaal doe, ik ben super blij met mijn lieve oma.

Van vriendin naar geliefde

Ik drink het liefste koffie met mijn vriendin naar mantelzorger naar geliefde omdat zij zorgt voor het lekkerste bakje koffie op het balkon. Waar ze me in de ochtend in mijn rolstoel met nog natte haren oprijd terwijl het nog een beetje koel is met een opkomende zon nadat ze me net lekker heeft geholpen met douche. Lekker fris en fruitig zijn met koffie, een opkomende zon en je geliefde!!

Mijn dochter

Mijn dochter een evenbeeld van mijzelf! Die zorgt dat wij ‘avonds een lekker bakkie koffie krijgen als we thuis komen van weer een dag op de zaak! Helaas kunnen we door drukte weinig tijd voor elkaar vrij maken.. dus genieten we dubbel van de momenten die we wel samen hebben!

Mijn Senseo verhaal

Mijn vriendinnen en ik worden een dagje ouder (75). Gingen we vroeger liever wijnen wijnen. Drinken we nu liever een kopje koffie. Senseo wel te verstaan. Iedere week spreken wij bij iemand anders af om een avondje te koffie leuten. Heerlijk knussig met z’n allen. De mocca pads zijn bij ieder favoriet en zijn niet aan te slepen. Koffie houdt ons wakker om even de sleur van de week te doorbreken.

Koffie in ons ochtendkloffie

Kevin, inmiddels mijn verloofde, en ik zijn twee jaar geleden gaan samenwonen. Ons oude Senseo-apparaat maakte plaats voor een nieuwe. Een van onze momenten van ontspanning en genieten is het drinken van een bakje Senseo op de bank. Met name op zaterdag- en zondagochtend, wanneer wij allebei thuis zijn, en we lekker even naar de vogeltjes kunnen luisteren met een 'bakkie pleur'.

Een (warm) bakkie troost

Wekelijks gaan mijn peettante en ik wandelen. Omdat we hier beiden van houden en onregelmatig werken. Vaak met zon maar soms ook (onbedoeld) door de regen! Steeds een ander stukje natuur. Dan mag de koffie met wat lekkers achteraf niet ontbreken, allebei hebben we een Senseo. Ff bijkletsen, dit doen we al zo lang als ik mij kan herinneren! Misschien niet zo bijzonder maar toch erg speciaal!

#Doubletrouble

Al 15 jaar dikke vriendinnen. Onafscheidelijk als wij zijn is het van samen stappen, samen sauna, samen alles.. zelfs al naar samenwonen gegaan. Inmiddels zijn er partners en is zij al bevallen en begin ik net aan mijn zwangerschap. Konden wij vroeger uren wijnen, zijn wij nu aan het genieten van koffie, kijken wij uren naar de baby en echo’s. Koffie brengt net zulke goeie verhalen als wijn!

Mijn liefde

Samen met mijn geliefde met wie ik net mijn derde kindje (en zijn vijfde kindje) heb gekregen. Samen genieten wij volop. Stoeien, bakken, knutselen, staartjes maken, mee naar sporten!  Zo een papa is er maar 1! Samen genieten van een echt bakkie koffie en heerlijk tot rust komen in een hectisch gezinsleven is ook heel belangrijk!

Samen

Mijn man en ik houden allebei van een lekker bakkie koffie. Hij houdt van de extra strong variant en ik heb liever cafeïnevrije koffie. Door Senseo kunnen we lekker samen koffiedrinken. Ieder zijn eigen smaak. Het apparaat en de pads gaan dus ook altijd mee op vakantie. Samen genieten van koffie.

Oma

Drie jaar geleden kwam ik Sharon tegen. We wisselden telefoon nummers uit en ze kwam op een avond bij mij een borrel drinken. Ze was die avond eerst op verjaardag bij haar oma (90) geweest. Op dat moment kwamen wij er achter dat onze oma’s vanaf hun 17e vriendinnen zijn geweest. Onze band was meteen hecht. Nu zijn wij ook onafscheidelijk!

Feuten met een bakkie

Mijn maatje & ik hebben een ochtendritueel op elke ochtend dat we vrij zijn: Arrow Classic Rock op de radio, beker koffie (hij decaf, ik mocca) en saampjes Wordfeud spelen op ons mobiel. Zoooooo relaxt en zen! Hij is brandweerman en ik verpleegkundige, dus elke dag deze kneuterigheid is een pensioenvooruitzicht.

Senseo op vakantie is samen genieten!

Op vakantie met onze caravan, wij gaan niet van huis zonder onze Senseo en het is zo fijn dat het in de caravan gewoon kan. We reizen in etappes, wanneer we moe worden zoeken we een camping op. Vaste prik, pootjes uitdraaien, stoelen naar buiten en de Senseo gaat aan. Wat voelen we ons dan rijk, genieten voor de caravan van een bakkie, van het leven, wat voelen we ons dan toch rijk, het samen zijn!

Wij zijn 2 maatjes met een maatje meer!

Elke dag hebben Saskia en ik ons Senseo-genietmomentje met gebak. Nu zijn we 2 maatjes met 'n maatje meer. Dus hier geen gebak meer maar ook geen streng dieet. Zoals mijn maatje is er maar één: Ze kwam met het Senseo-koffiedieet met elke dag een andere smaak: Café Choco, Mocca Gourmet, Caramel. Of het lukt? Da's koffiedik kijken. Maar we zijn het roerend (in de koffie) eens: Het lekkerste dieet ooit!

Welkom in Kerkrade

5 jaar geleden kwam ik in Kerkrade te wonen. Nieuwe start bij mijn (inmiddels) man. We moesten allemaal erg wennen in het begin.We kwamen uit een dorp en ik miste enorm het even binnen lopen bij een heerlijk kopje Senseo. Van een dorp naar de stad...het was wel even een dingetje.Tot... Simone binnen liep, een warm welkom van een inmiddels hartsvriendin. Na dit ene kopje groeide er een warme band.

Mijn lief, mijn maatje, mijn beste vriend

Danny leerde ik kennen op het werk. Tijdens een cursus sloeg de vonk over. Nu een paar jaar later, na verkering en samenwonen, afgelopen week getrouwd! We genieten vooral van elkaar en van kleine dingen, zoals samen ontbijten met natuurlijk Senseo. Ook omdat ons werk het niet altijd toelaat om veel tijd met elkaar te spenderen, zijn de kleine dingen de dingen die je waardeert. I love him!

Senseo nr. 1

Ik ben Pieter, ik geniet samen met mijn vrouw in de vrije ochtenden van een Senseo koffie in bed. Het is ons vaste ritueel geworden sinds we ons eerste Senseo apparaat kochten maak ik s ‘ochtends in de weekenden/vakanties Senseo en breng ik deze naar boven zodat we deze lekker in bed kunnen nuttigen tijdens het lezen van het nieuws en overleg wat we die dag gaan doen. Het is ons Senseo moment!

95

Mijn moeder is 95. Ze woont nog zelfstandig en we gaan nog regelmatig een uitje maken. In het weekend en in de vakanties ga ik naar haar toe, om the helpen, de boodschappen te doen en af en toe een uitje te maken. Ik ben er meestal rond half 11 en het eerste wat ik doe is de Senseo aanzetten en gezellig een kopje koffie drinken. We genieten erg van dit Senseo moment!

Mijn moeder en ik!

Mijn moeder is mijn grootste voorbeeld en mijn beste vriendin! Ze zorgt voor iedereen en is de liefste oma van de wereld. Zodra ik bij mijn moeder ben vraagt ze altijd, wil je een kopje koffie? Mijn moeder drinkt namelijk niets anders op een dag. Heerlijk zet ze dan een lekker bakje Senseo koffie met opgeschuimde melk uit de Senseo melkschuimer. Op de camping of thuis mijn moeder is mijn rustpunt!

Geen hond maar een buurvrouw

Twee jaar geleden werd bij mij borstkanker geconstateerd vanaf dat moment ben ik gaan wandelen met m’n buurvrouw. Weer of geen weer ze kwam mij halen. Toen ik na het traject ging revalideren vroeg de fysiotherapeut of ik een hond had want m’n conditie was zo goed. Nee vertelde ik, ik heb een buurvrouw. En uiteraard sluiten wij elke wandeling af met een heerlijk bakkie Senseo!

Coffee is a pleasure, a good friend a treasure

Binnenkort weer een bakkie doen? Meestal spreken mijn vriendin en ik zo af om even lekker bij te kletsen. Over kinderen, werk, de liefde, het leven. Over luchtige en soms moeilijke onderwerpen.  Altijd eindigend met een lach, het gevoel dat je er weer even tegenaan kunt. Natuurlijk met dat onmisbaar lekkere bakkie erbij! Coffee is indeed a pleasure, and a good friend a treasure!

Senseo in Gambia

Thuis heb ik natuurlijk een Senseo koffieautomaat maar ik ga al 6 jaar vaak naar Gambia. Daar hebben de bewoners helemaal geen koffieapparaat. Dus moeilijk om Senseo te drinken. Maar ik neem nu altijd een ouderwets klein zeefje mee en doe daar dan een Senseo pad in en schenk er heet water op. De mensen vinden het heerlijk en iedere keer als ik ga neem ik zakken vol pads mee. Ook stuur ik ze vaak op!

Trainbow

Mijn lieve vrouw en ik kennen elkaar 2 jaar. Naast dat ze een fantastische partner is, is ze ook een hele lieve bonusmama voor mijn dochter van 5 jaar. We hebben heel veel mooie pieken en diepe dalen gehad, staat ze nog steeds achter mij. Ons mooiste moment van de dag is 's avonds tijdens de koffie de dag samen doornemen. Ze is de allerbeste en werkt zo ontzettend hard!

Dinsdag met een lekker kopje koffie

Iedere week hebben ik en mijn beste vriendin samen één dag vrij van werk. Deze dag besteden we altijd samen, met lekker weer gaan we naar het meer vlak bij ons huis, anders gaan we de stad in of samen schilderen in mijn atelier. Wat we ook samen doen, een lekkere kop koffie hoort er zeker bij.

Mijn pa een maatje door dik en dun

Mijn vader is een kwieke man van bijna 90 jaar (5 sept 2019) . Toen mijn moeder al jong Alzheimer kreeg heeft hij haar liefdevol begeleid en alle taken van haar op zich genomen. Na haar opname in het verpleeghuis 25 km verderop bezocht hij haar dagelijks en bood hulp aan ieder die het kon gebruiken. Altijd vrolijk en gezellig, zet thuis Senseo en iets lekkers erbij. Zo is er maar één!

On top of the world

Samen genieten van een heerlijke kop Senseo in de bergen met uitzicht over de (besneeuwde) bergtoppen. In Oostenrijk hebben we een mooie plek waar mijn partner en ik tot rust komen en genieten. Zeker na de gezondheidsklachten van hem. Je wordt daardoor met beide benen weer even op de grond gezet. De frisse berglucht, aardige bevolking en het mooie uitzicht laten ons daar heel gelukkig voelen!

Mijn zus en beste vriendin

Mijn lieve zus en beste vriendin Susanna, is de leukste en liefste persoon die ik ken. Zij staat altijd voor mij klaar en samen drinken wij graag een kopje koffie (zij zwart, ik latte macchiato) tussendoor in ons drukke leven (zij als advocaat, ik als fiscalist). Dolgraag wil ik haar verrassen en bedanken dat zij mijn zus is en mijn ceremoniemeester was op mijn grote dag (12 juli 2019)! :)

Even tijd voor onszelf

Lekker op zaterdagmorgen even bij Oma een "bakkie" doen. Gezellig alle "dingen" doorspreken die de afgelopen week de revue zijn gepasseerd. Geen "digitale" zaken, maar gezellig “keutelen" net zoals het vroeger ook was. Even tijd voor onszelf!!!

Studentenkoffie!

De leukste momenten uit je studententijd? Dat zijn die kleine momenten die je deelt met vrienden (EN KOFFIE!). Zo wordt het Senseo-apparaat standaard aangezet op ons wekelijkse kookavondje met mijn beste vriendin. Maar ook in het park na een hardlooprondje of bij een college om half 9 's ochtends kan de thermosfles vol Senseo-koffie niet ontbreken voor ons!

Senseo avondje

Mijn vriendinnen en ik worden een dagje ouder (32!). Gingen we vroeger liever wijnen wijnen. Drinken we nu liever een kopje koffie. Senseo wel te verstaan. Iedere week spreken wij bij iemand anders af om een avondje te koffie leuten. Heerlijk knussig met z’n allen. De mocca pads zijn bij ieder favoriet en zijn niet aan te slepen. Koffie houdt ons wakker om even de sleur van de week te doorbreken.

Ik kom eraan!

Een berichtje van mijn Antonio waar ik zo van hou....waar blijf je toch? Ik sjees naar huis op m'n scooter. En daar genieten we van een bakkie Senseo, want hij slooft zich graag uit voor mij als een ware barista!

Vriendinnen voor altijd!

Kim en ik leerden elkaar 39 jaar geleden kennen op de camping. Ieder weekend en iedere schoolvakantie waren we onafscheidelijk. We zijn samen groot geworden. En zijn vriendinnen voor het leven. We zien elkaar jammer genoeg niet vaak, maar we blijven altijd van elkaar houden. Als we elkaar weer zien, hebben we héél veel bij te kletsen onder het genot van héél veel lekkere kopjes Senseo!

Lisa & Lisa

Op tweejarige leeftijd kwam Lisa bij mij op de peuterspeelzaal. Vanaf moment 1 waren wij onafscheidelijk. Niet alleen vanwege de voornaam die wij delen, maar er was gewoon een hele goede klik. We hebben op dezelfde basisschool gezeten, allebei onderwijsassistent en de pabo gedaan en nu geven wij allebei les aan een groep 5. Al bijna 24 jaar zijn wij beste vriendinnen! Op naar de 50 jaar!

Nooit meer weggegaan...

De eerste keer dat ik bij mijn inmiddels man ben blijven slapen, stond er 's ochtends een heerlijk ontbijt, met croissantjes, een eitje, verse jus en een overheerlijke latte van melk, senseo strong, slagroom en kaneel. Nu jaren later, verrast hij me nog steeds regelmatig met diezelfde speciale latte. Iets waar mijn allerliefste maatje en ik ontzettend van kunnen genieten.

Senseo in Noorwegen

Mijn man (en beste maatje) en ik gaan naar Noorwegen. In de ochtend in alle vroegte met een overheerlijk kopje Senseo koffie genieten op de veranda van de sprankeling over het prachtige heldere meer en uitzicht over de bergen. Mooie herinneringen maken met Senseo koffie!! Daar gaan wij voor.

Mijn nummer 1

Wij waren ooit eens naar een musical in Scheveningen. Maar het gezichtsvermogen van mijn vriendin is nog maar 10%. Sámen geplaatst op de 1e rij kan ze het volgen, als ik het haar vertel… Naar de musical Anastasia, daarna thuis onze enige echte SENSEO samen!

Geluksmoment

‘s Ochtends vroeg, samen met mijn man, in de tuin een bakje Senseo Strong drinken. De vogels fluiten, de vlinders zoeken hun plekje op de vlinderstruik en de bijen zoemen. Heerlijk wakker worden onder het genot van een kopje Senseo #geluksmoment #zoisermaareen

20 jaar vriendschap, dat moet gevierd worden!!

1 maart 1999, mijn eerste werkdag in mijn nieuwe baan. Op de afdeling met drie dames. Gelijk een klik met eentje. Loes, is een recht voor zijn raap Amsterdamse, (h)eerlijk. Dus dikke vriendinnen. Met elkaar sporten, koffie drinken, alle momenten met elkaar gedeeld. Dus 20 jaar vriendschap, dat moet gevierd worden. Dus traditie kerstmarkt, koffie, gluhwein, overnachting voor een mooie herinnering.

Hét Senseo-moment

Als jonge moeder van een peuter van 2 en een baby van 0 vind ik het heerlijk om tijdens een 'moedermomentje' met mijn vriendin Daniëlle -óók moeder van een peuter van 2 en een baby van 0- te genieten van een welverdiend bakje Senseo en even bij te kletsen- of bij te komen!! Door deze momenten (tussen werken, huishouden, snottebellen afvegen en speeltuinbezoekjes door) kunnen wij er weer tegenaan

Oost, West, thuis smaakt onze Senseo het best!

Elke dag op ons werk drinken we koffie uit een automaat. Wat is het dan heerlijk om thuis onze Senseo te mogen drinken. We hebben altijd een grote voorraad in huis. Die slinkt tegenwoordig snel door visite die weten welke koffie we aanbieden. We laten hen graag onze Senseo al jarenlang proeven. We kijken uit naar ons pensioen over enkele jaren. Want Oost, West, thuis smaakt onze Senseo het best!

Verslaafd aan Senseo extra strong

Wij zijn koffiedrinkers en regelmatig drinken wij koffie bij de kinderen, de buren, in een restaurant, of waar dan ook. Allemaal goede koffie, maar het allermeeste genieten we toch van dat ene kopje Senseo extra strong dat we thuis uit ons eigen Senseo apparaat tevoorschijn toveren. Dat mag niets anders zijn. Dus zeg maar gerust dat we verslaafd zijn aan deze overheerlijke Senseo.

Dankjewel Senseo

Al heel wat jaren bezochten we de Senseostand op de Huishoudbeurs in Amsterdam en we mochten ook een kopje proeven. Meteen het apparaat daar gekocht en genoten ervan. 's morgens bij het wakker worden het 1e kopje extra strong en na het ontbijt de 2e en dan aan het werk. En na al die jaren is het nog steeds zo, al zijn wij nu gepensioneerd. We hebben intussen wel een nieuw Senseo apparaat!

Maar eerst een lekker kopje Senseo koffie

Mijn vrouw en ik zijn bijna 60 jaar getrouwd en dol op een heerlijk kopje koffie. We zeggen iedere ochtend: ‘Eerst een lekker kopje Senseo koffie’. Senseo koffie is lekker, in veel smaken verkrijgbaar en zo klaar. Beter kan de ochtend niet beginnen! Een lekker kopje Senseo koffie is genieten ten Top!

Koffie van zoonlief

Mijn zoon Jordy is zelfstandig gaan wonen en dronk geen koffie. Voor mij (mam) heeft hij toen een Senseo apparaat gekocht. Ondertussen drinken we samen gezellig een latte. Vindt hij ook lekker alleen heb ik de eerste keer moeten uitleggen dat hij 2 verschillende pads moet gebruiken. Hij vond het al raar smaken in het begin bleek dat hij 2 keer de melk pad had gebruikt. Hebben we wel om moeten lachen!

Lief

Elke dag begon ik met Senseo, samen met mijn man, het eerste kopje van de dag, samen met hem! helaas hij werd ziek. koffie drinken, ik kon het niet meer, niet alleen, tot mijn dochter van 19 dat door kreeg. Nu drink ik elke ochtend met haar een kopje Senseo, het gemis van mijn man wordt er niet minder door, maar ik vind het wel geweldig lief van haar!

Elke dag een feestje

Mijn man brengt mij elke ochtend in de badkamer een kopje koffie. Ik sta mijn make-up en haar te doen en ondertussen staan we samen, met een bakje koffie de dag door te nemen. Ons moment, en de dag kan niet beter beginnen!

Duo koffie drinken maar dan alleen

Een tripje met mijn beste vriendin Minoes. Wij kunnen alles samen: op vakantie gaan, borrelen, shoppen, tennissen, kletsen en vooral koffie drinken.

Me moeder is me maatje

Als er iemand zo iets verdient dan is het mijn moeder. Als we gaan shoppen of gewoon lekker weg, drinken we altijd heerlijk bakkie. Toen we gingen verhuizen had ze ook lekkere koffiepads gehaald en konden we lekker bakkie doen in ons nieuwe huis op klapstoeltjes. Kort om, zij verdient zo’n dagje weg als geen ander.

Mijn back-up

Nu zou je denken, na ruim 39 jaar een relatie met manlief te hebben, dat ik hem zou benoemen. Maar waarom iemand kiezen waar je zo goed als iedere ochtend al koffie mee drinkt. Nee, ik zou met Marga willen kamperen, we hebben het er gisteren nog over gehad, ooit gaan we dat doen samen zeiden we. Misschien komt dat ooit nu wel snel. Gewoon over alles praten en koffie drinken.

Dankzij de geur van een bakkie Senseo

Een bakkie koffie van Senseo ruikt naar vroeger. Naar een momentje met mijn lieve vader op het balkon, in ons pyjama genietende van de zon. Toen niet een heel bijzondere dag, maar in het licht van vandaag één van de meest waardevolle herinneringen. Nu hij er niet meer is, is het zaak om dat soort momentjes niet meer onopgemerkt voorbij te laten gaan. Met mijn nummer 1: mijn liefste mama.

Koffiemaatje

Mijn beste vriendin leerde ik kennen toen ze als klein kind bij ons in de straat kwam wonen. We waren jarenlang beste maatjes. Nu is ze getrouwd en woont ze een aantal jaar in een andere stad. Ondanks dat we elkaar niet meer zo vaak zien, is onze band nog steeds hetzelfde. Ik kom iedere week bij haar langs, waar we heerlijk geniet van een warme bak Senseo.