WIE IS JOUW
NUMMER ÉÉN? 

Met je beste maatje geniet je pas echt van de leuke en lekkere dingen in het leven. Zoals van een heerlijk kopje SENSEO® koffie. Vertel ons hoe jij en je beste maatje genieten van de enige echte koffiepads. Bekijk de verhalen hieronder ter inspiratie of doe direct mee en win samen een dagje uit t.w.v. €500,-!

VERTEL ONS JE VERHAAL

WIN EEN DAGJE UIT T.W.V. €500,-! 

Een ballonvaart? Een dagje wellness? Of een dagje én nachtje weg? Jullie bepalen!
Doe mee en win een onvergetelijke ervaring. Bekijk hier alle mogelijkheden.

senseo-visual-koffieverhalen-gift-card@2x(3).png

Alle maatjes op 'n rijtje

Al meer dan 50 jaar hartsvriendinnen

José en ik zijn al best friends vanaf de lagere school (6e klas), 1966 wel te verstaan. Alles al met elkaar meegemaakt, getrouwd, kinderen gekregen. Nu zijn we 64 jaar en nog steeds live & kicking. We beleven samen avonturen als we met onze rugzak reizen. Maar we genieten ook van onze dagelijkse dingen. Rust met een lekker bakkie koffie. Vertrouwen in de toekomst. Vrienden voor het leven.

Vooral fijn na een wandeling in de natuur

We zijn allebei echte koffieleuten en ook als we de stad in gaan of naar de sauna, ontbreekt een koffiemoment zeker niet. Maar eerlijk is eerlijk: menige koffie in een horecagelegenheid, kan niet tippen aan de Senseo koffie thuis. Dat heeft ook wel te maken met het feit dat ik wat extra's toevoeg: vanillepoeder, kokosmelk, cacao- of carobepoeder en ahornsiroop in plaats van suiker.

Mijn man is mijn maatje

Samen met mijn man geniet ik van de vele ritjes op onze paarden. Na zo een ritje maak ik altijd een lekkere ijskoffie  bestaande uit een bolletje vanille ijs, een espresso van dark roasted senseo koffie, een dotje slagroom en een klein beetje karamel saus erover. Rietje en lepeltje erbij. Heerlijk!

Beste start van de dag

Elke ochtend gaat om 6uur de wekker, ik vind het elke ochtend zo vroeg. Maar ik wil het moment niet missen om samen met mijn man een bakje koffie te drinken, elke ochtend vaste prik samen een bakje voordat hij gaat werken. Ik zou dat moment voor geen goud willen missen, zelfs op zaterdag kom ik er om half 7 uit voor dat éne bakje koffie.

Lieve schoonmoeder

Voor mij is mijn schoonmoeder mijn nummer één. Ze is 81 jaar en af en toe gaan we samen naar een concert toe bij stadsschouwburg in Hoorn. Elke ochtend drink ik samen met haar koffie bij haar thuis. Ze voelt als een tweede moeder.  

Een camping bakkie genieten!

Een fijn Senseo moment. Die heb ik iedere dag thuis samen met mijn man en ook op de camping als wij daar zijn. Wij drinken graag een Senseo, mijn man een Classic, maar ik ben van de cappuccino choco. Heerlijk, daar kan ik zo van genieten. Ook onze grote kleinzoon kan ik hiermee verwennen als hij op bezoek komt. Zo gezellig. Ik hoop dat hij snel weer komt!

Gewoon mijn zoon

Mijn beste maatje is mijn zoon van 25. Hij kan als geen ander mij aan het lachen maken, zeker als ik even een dipje heb. Hij is zich niet van dat dipje altijd bewust al heb ik soms het idee dat hij het toch wel aanvoelt. Vaak zijn de grappen ook ten koste van mij maar dan zie je alles weer lekker in perspectief...

Texel

Ina, we zijn sinds 5 juni van dit jaar al 12,5 collega's in goede en slechte tijden. Veel hebben we meegemaakt, zowel privé als in ons werk. Ik heb veel steun van je gehad, daar ben ik je ontzettend dankbaar voor. Je bent fan van het mooie Texel, helaas ben ik er nog nooit geweest. Wat zou ik daar eens gezellig koffie met je willen drinken en samen het eiland bekijken en ontdekken.

Mijn zus

Mijn zus is er voor mij geweest toen ik borstkanker kreeg. Ze nam me mee voor een dagje shoppen of een high tea, ze kwam zomaar met een bos bloemen of fruit uit de Flevopolder! Bijna elke week! Ze kwam schoonmaken, wat deed ze niet? Zelf kreeg ze twee jaar na mijn diagnose ook borstkanker. We hebben een band die niet is te breken. We kunnen niet zonder elkaar.

Mijn maatjes

Mijn maatjes zijn mijn twee boomer hondjes, mijn twee katers en natuurlijk mijn man. Met die laatste drink ik natuurlijk altijd ons heerlijk kopje Senseo en zondagsmorgens krijg ik altijd een lekker kopje op bed. Wij zijn echte Senseo fans. Wanneer we op vakantie gaan en er in het huisje dat we huren geen Senseo apparaat is, dan nemen we onze eigen Senseo altijd mee!

Mijn vader & ik

Elke dag bel ik met mijn vader (73) 's morgens om goedemorgen te wensen en 's avonds om de dag door te spreken. Dit is al zo sinds ik het huis uit ben en nu mijn moeder recent is overleden is dit nog belangrijker geworden, we wonen ver van elkaar en daarom heb ik voor hem ook een Senseo apparaat gekocht en drinken we samen toch elke dag een bakkie genot en vertellen we elkaar van alles, samen een bakkie doen is heerlijk.

Mooi weer

Mooi weer, heerlijk weer naar de camping. Alles uitpakken en dan is er koffie. Een Senseo Classic voor mijn man en een Senseo choco met een snufje extra cacao voor mij. Dat vinden wij genieten. Buiten zijn, zon schaduw en een zacht windje, heerlijk. Laat de zomer maar komen.

Oplaadmoment!

Ik geniet het állermeest van mijn bakje senseo als ik 's avonds na een dag hard werken op de bank zit en onze 2 kleine jongens op bed liggen! Dat is echt een me-time momentje waar ik van opkikker!!

Mijn maatje

Mijn maatje met wie ik het liefst koffie drink is mijn echtgenoot. Ik kan eigenlijk niet tegen koffie, maar 1 keer per dag geniet ik van de cappuccino die mijn lief voor mij maakt. Koffie, heerlijk met opgeschuimde melk, cacao en iets extra’s. Terwijl hij het zet, ben ik bezig met mijn hobby handletteren of schilderen. Zo’n heerlijke kop koffie is elke dag weer een feestje!

Mijn nummer één

Mijn dertien jaar oudere zus Ria. Ze heeft in mijn jeugd mij altijd begeleid in de rolschaats sport en ze was getuige bij mijn huwelijk. Ze werd peettante van mijn dochter Ria, die inderdaad ook haar nam draagt. Ze is gewoon mijn beste maatje en van koffie knikkert ze altijd heel erg op! Dus met haar zou ik graag een dagje uit willen!

Waardevol

Twee hartsvriendinnen die een dagje op stap gaan. Maar voor vertrek eerst een kopje Senseo Latte Macchiato. De dag kan beginnen.

Mijn man lust geen koffie..

Al 20 jaar getrouwd en als we ergens zijn op visite of in een restaurantje weet ik al wat mijn man zegt: ik lust geen koffie, doe maar een fris of thee. Maar thuis drinken we SAMEN Senseo koffie.. ik met de heerlijke cremalaag en hij met veel warme melk. Want thuis smaakt de koffie wél lekker. Aan de koffie, gezellig kletsen, even een momentje samen,want van mijn man en Senseo: zo is er maar 1!

Schoonzoon

Mijn schoonzoon, die elk moment papa kan worden, dronk nooit maar dan ook nooit koffie, dochter nog steeds niet, maar iedere keer weer vragen, kopje koffie? nee hoor zei hij dan, totdat Senseo in ons leven kwam. En nu steeds kopje koffie?: Ja Lekker! En laat dat nu de overheerlijke Senseo zijn. Hij heeft inmiddels zelf een senseo koffiezetapparaat gekocht.

Samen buiten koffie doen

Nu het zomer is en we al wat mooie dagen gehad hebben kan ik toch wel zeggen dat buiten koffie drinken ons ritueel aan het worden is. Opstaan, wakker worden met een kopje koffie en direct even kijken of de Dahlia's opkomen en hoe de hortensiaas er bij staan. Een groter geluk als dat kan ik me niet voorstellen het liefst zou ik zo elke dag de dag willen beginnen met mijn lief.

Vertel ons jouw verhaal

Lees hier de actievoorwaarden

senseo-visual-koffieverhalen-packshots-mobile@2x(3).png