WIE IS JOUW
NUMMER ÉÉN? 

Met je beste maatje geniet je pas echt van de leuke en lekkere dingen in het leven. Zoals van een heerlijk kopje SENSEO® koffie. Vertel ons hoe jij en je beste maatje genieten van de enige echte koffiepads. Bekijk de verhalen hieronder ter inspiratie of doe direct mee en win samen een dagje uit t.w.v. €500,-!

VERTEL ONS JE VERHAAL

WIN EEN DAGJE UIT T.W.V. €500,-! 

Een ballonvaart? Een dagje wellness? Of een dagje én nachtje weg? Jullie bepalen!
Doe mee en win een onvergetelijke ervaring. Bekijk hier alle mogelijkheden.

senseo-visual-koffieverhalen-gift-card@2x(3).png

Alle maatjes op 'n rijtje

Vriendschap voor het leven

Al vanaf de 1e klas van de Mulo raakten wij bevriend. Willy en ik. We zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Ook niet toen zij trouwde en naar Duitsland vertrok en wij daar ook geregeld kwamen. We hebben altijd veel lol gehad met elkaar en dat is nog steeds zo. Ook al zijn we nu beiden rond de 70. We gaan nog elk jaar met elkaar kamperen en genieten nog steeds.

De dames van toen

We zijn allemaal geboren in een klein Gronings dorpje en samen opgegroeid. Na school is ieder zijn eigen weg gegaan. Met de komst van social media is onze vriendschap weer opgebloeid. Elke 2 maanden gaan we heerlijk samen koffie drinken en eten. En... We lachen met niemand zoveel als met ons clubje! Over een tijdje vieren we samen onze (ssssttt..!,) vijftigste verjaardag!

’s Morgensvroeg

Elke dag om 7.00 uur ga ik bij de buurvrouw, die tevens mijn moeder is, altijd een kopje koffie Senseo mocca gourmet drinken. Heerlijk met warme melk. Momenten die ik koester, mijn moeder is 90 jaar.

Cavia

's Morgens om half 9 ga ik altijd een half uur wandelen. Tijdens deze wandeling pluk in altijd een paar bladen van de paardenbloem, deze zijn bestemd voor onze cavia. Als ik thuis kom druk ik eerst het Senseo apparaat aan. Onze cavia herkend dit geluid en gaat fluiten. Het is voor ons beiden genieten, hij zijn paardenbloem blad en ik mijn Senseo.

Mijn man, mijn alles

Iedere ochtend starten we samen (met onze 2 kids) aan de ontbijttafel met minimaal 1 kopje heerlijke SENSEO koffie, rustig, relaxt wakker worden. Heerlijk om met hem dit al jaren te mogen doen, hopelijk op nog vele jaren samen met hem, en SENSEO!

Dit is m'n Senseomaatje!

Koffie'tje? Roepen we vaak naar elkaar. M'n man waar ik zielsveel van hou is m'n Senseomaatje! En dan is er even een gezellig momentje van  kletsen, drinken en genieten! s'morgens wordt ik uit bed verleid met een bakje Senseo. Overdags stapelen de oude pads zich ook op. s'avonds als de kinderen op bed liggen zetten we er nog 1 (misschien te laat..) maar we willen nog even dat momentje pakken!

Samen

Gewoon samen op de bank met mijn beste vriendin praten over van alles en nog wat. Soms een lach, soms een traan, maar voor even tijd voor elkaar. Zonder man of kids. Bakkie Senseo er bij en het is helemaal goed. Na zo'n momentje kunnen we dan ook weer even vooruit. Tot het moment dat we weer even voor onszelf en voor elkaar kiezen en dat heerlijke rustige moment op de bank samen hebben

Thuiskomen

Als we weer thuiskomen van vakantie is er maar een manier om echt thuis te komen, eerst een lekker bakkie Senseo, dan ben je pas echt thuis.

Camping

Ieder jaar gaan we een aantal keren met de caravan weg. Het mooie hiervan is dat we dan weer onze Senseo apparaat gebruiken. Je legt snel contacten op een camping, iedere jaar weer komen er nieuwe mensen in onze voortent onder een genot van een kopje Senseo komen de mooiste verhalen naar boven. Ook krijg ik iedere keer weer te horen hoe lekker de koffie is, waarop ik dan zeg dit is onze Senseo.

In de klas

In mijn kleuterklas wordt dagelijks door kleuters voor mij koffie gezet. De kinderen vinden het geweldig om voor de juf koffie te zetten, ze vragen regelmatig of ik een kopje koffie wil. Ook komen er wel eens ouderen bij ons in de klas koffiedrinken. Ook dan wordt er door de kleuters Senseo gezet.

Aan die verhuizing hield ik wel mooi een vriendin over!

Ik drink het liefste koffie met mijn beste vriendin uit leiden, een paar jaar geleden ben ik verhuisd vanuit Leiden naar Rotterdam. Mijn vriendin en ik waren nooit zo close tot nu. We vinden het verschrikkelijk zo ver uit elkaar te wonen. Een jaar daarna verhuisde ik naar Maastricht. Als we elkaar willen zien moeten we 2,5 uur in de trein zitten. Daarna is het heerlijk om een Senseo bakkie te doen!

Krans

Elke dinsdagavond komen we bij elkaar. Al 20 jaar. Toen we begonnen zaten we nog op school en hadden we het over toetsen en over het weekend. Nu zien we het echt als ontspanning om bij te praten onder het genot van een bakkie. Gesprekken over de kinderen, het werk, de familie moeilijke en fijne tijden.. alles wordt gedeeld. Ik kan jullie vertellen het is een stuk goedkoper dan een psychiater!

Ons mam

Graag drink ik samen met ons mam een kop koffie als ze bij mij op bezoek komt. We maken  met de Senseo melkopschuimer een lekker cappuccino of latte macchiato. Het is een lekkernij en luxe om op deze manier samen koffie te drinken. We hebben dan ook niet meer nodig. Graag zou ik ons mam mee een dagje weg nemen om ergens anders een heerlijke cappuccino te drinken!

Collega/vriendinnen

Na jaren ieder in een ander filiaal van een Marskramer in Z’meer ons laatste jaar samen in een winkel gestaan. In 2016 sloot deze en gingen wij samen naar de UWV. Na gezellige collega’s werden Paula en ik hechte vriendinnen. Vele Senseo cappuccino’s en warme gesprekken maakten het ons gezellig en er zullen er vast nog vele volgen!

Double trouble

Een verrassingsweekend Barcelona of een zen weekend thuis - wij hebben altijd ontzettend veel plezier samen! Buikpijn van het lachen of elkaars tranen vegen - maar altijd onder het genot van een kopje koffie! We kennen elkaar zo’n 10 jaar en nu al 5 jaar onafscheidelijk! The double to my trouble!

O-maatje

Met welk maatje ik één keer in de twee weken Senseo’s drink? Mijn lieve o-maatje! In de periode dat ik nog bij mijn ouders woonde zagen we elkaar dagelijks. Nu woon ik meer dan een uur rijden bij haar vandaan en gaat dat wat lastig. Ik weet dat ze trots is op wat ik allemaal doe, ik ben super blij met mijn lieve oma.

Van vriendin naar geliefde

Ik drink het liefste koffie met mijn vriendin naar mantelzorger naar geliefde omdat zij zorgt voor het lekkerste bakje koffie op het balkon. Waar ze me in de ochtend in mijn rolstoel met nog natte haren oprijd terwijl het nog een beetje koel is met een opkomende zon nadat ze me net lekker heeft geholpen met douche. Lekker fris en fruitig zijn met koffie, een opkomende zon en je geliefde!!

Mijn dochter

Mijn dochter een evenbeeld van mijzelf! Die zorgt dat wij ‘avonds een lekker bakkie koffie krijgen als we thuis komen van weer een dag op de zaak! Helaas kunnen we door drukte weinig tijd voor elkaar vrij maken.. dus genieten we dubbel van de momenten die we wel samen hebben!

Vriendin in goede en slechte tijden

Mijn vriendin en ik kennen elkaar al 30 jaar, door de jaren heen hebben we lief en leed gedeeld, we weten wat we aan elkaar hebben en als we elkaar zien praten we gewoon verder alsof we elkaar dagelijks spreken. Door ons eigen bedrijf en  haar gezondheid is het soms moeilijk om samen een Senseo te drinken.  respect en vertrouwen zal er altijd zijn.

Bijkletsen

Mijn beste vriendin en ik zijn enorme koffie liefhebbers. Sterker nog zonder koffie komen wij de dag niet door. We gaan regelmatig samen op vakantie en gaan dan de hele wereld over. Standaard met koffie in onze backpacks! Dit jaar gaan de zakjes oploskoffie mee naar Cuba. De bakjes Senseo drinken we dan snel weer bij thuiskomst!

Het hoge Noorden versus Zuid Holland

Onze vriendschap is ontstaan via internet, nu 15 jaar geleden. Ik uit Drenthe, zij uit Zuid Holland. Ik heb de afgelopen jaren veel meegemaakt, zij steunt mij onvoorwaardelijk, welke keuze ik ook maak. Door de afstand zien we elkaar te weinig, maar spreken elkaar dagelijks. We zien elkaar 3-4 keer per jaar, we beginnen  altijd met een kopje Senseo en iets lekkers! Zeer dankbaar voor deze vriendschap.

Poffie drinken met Beppe

Natuurlijk wordt er hier veel koffie gedronken, maar op één dag in de week hele speciale, want dan pas ik op mijn kleinkinderen van twee en drie jaar, ik maak dan voor mezelf een heerlijke Senseo cappuccino en melkschuim voor de kleintjes zo gezellig dit noemen ze POFFIE-DRINKEN. En als mijn dochter dan ‘s middags thuiskomt dan nemen we nog even de dag door met nog een heerlijke kop koffie.

Zelfs mee in het vliegtuig

Als liefhebber van Senseo kan ik op vakantie geen afscheid nemen. Zelfs met ultra all-in naar Turkije ging mijn Senseo mee in het koffer. Helaas moest ik wel op het vliegveld mijn koffer uitpakken, een verdacht voorwerp. Gelukkig had ik op mijn balkon in het luxe resort mijn vertrouwde bakkie!

Al meer dan 50 jaar hartsvriendinnen

José en ik zijn al best friends vanaf de lagere school (6e klas), 1966 wel te verstaan. Alles al met elkaar meegemaakt, getrouwd, kinderen gekregen. Nu zijn we 64 jaar en nog steeds live & kicking. We beleven samen avonturen als we met onze rugzak reizen. Maar we genieten ook van onze dagelijkse dingen. Rust met een lekker bakkie koffie. Vertrouwen in de toekomst. Vrienden voor het leven.

Vooral fijn na een wandeling in de natuur

We zijn allebei echte koffieleuten en ook als we de stad in gaan of naar de sauna, ontbreekt een koffiemoment zeker niet. Maar eerlijk is eerlijk: menige koffie in een horecagelegenheid, kan niet tippen aan de Senseo koffie thuis. Dat heeft ook wel te maken met het feit dat ik wat extra's toevoeg: vanillepoeder, kokosmelk, cacao- of carobepoeder en ahornsiroop in plaats van suiker.

Mijn man is mijn maatje

Samen met mijn man geniet ik van de vele ritjes op onze paarden. Na zo een ritje maak ik altijd een lekkere ijskoffie  bestaande uit een bolletje vanille ijs, een espresso van dark roasted senseo koffie, een dotje slagroom en een klein beetje karamel saus erover. Rietje en lepeltje erbij. Heerlijk!

Samen

Mijn man en ik houden allebei van een lekker bakkie koffie. Hij houdt van de extra strong variant en ik heb liever cafeïnevrije koffie. Door Senseo kunnen we lekker samen koffiedrinken. Ieder zijn eigen smaak. Het apparaat en de pads gaan dus ook altijd mee op vakantie. Samen genieten van koffie.

Oma

Drie jaar geleden kwam ik Sharon tegen. We wisselden telefoon nummers uit en ze kwam op een avond bij mij een borrel drinken. Ze was die avond eerst op verjaardag bij haar oma (90) geweest. Op dat moment kwamen wij er achter dat onze oma’s vanaf hun 17e vriendinnen zijn geweest. Onze band was meteen hecht. Nu zijn wij ook onafscheidelijk!

Feuten met een bakkie

Mijn maatje & ik hebben een ochtendritueel op elke ochtend dat we vrij zijn: Arrow Classic Rock op de radio, beker koffie (hij decaf, ik mocca) en saampjes Wordfeud spelen op ons mobiel. Zoooooo relaxt en zen! Hij is brandweerman en ik verpleegkundige, dus elke dag deze kneuterigheid is een pensioenvooruitzicht.

Senseo op vakantie is samen genieten!

Op vakantie met onze caravan, wij gaan niet van huis zonder onze Senseo en het is zo fijn dat het in de caravan gewoon kan. We reizen in etappes, wanneer we moe worden zoeken we een camping op. Vaste prik, pootjes uitdraaien, stoelen naar buiten en de Senseo gaat aan. Wat voelen we ons dan rijk, genieten voor de caravan van een bakkie, van het leven, wat voelen we ons dan toch rijk, het samen zijn!

Wij zijn 2 maatjes met een maatje meer!

Elke dag hebben Saskia en ik ons Senseo-genietmomentje met gebak. Nu zijn we 2 maatjes met 'n maatje meer. Dus hier geen gebak meer maar ook geen streng dieet. Zoals mijn maatje is er maar één: Ze kwam met het Senseo-koffiedieet met elke dag een andere smaak: Café Choco, Mocca Gourmet, Caramel. Of het lukt? Da's koffiedik kijken. Maar we zijn het roerend (in de koffie) eens: Het lekkerste dieet ooit!

Welkom in Kerkrade

5 jaar geleden kwam ik in Kerkrade te wonen. Nieuwe start bij mijn (inmiddels) man. We moesten allemaal erg wennen in het begin.We kwamen uit een dorp en ik miste enorm het even binnen lopen bij een heerlijk kopje Senseo. Van een dorp naar de stad...het was wel even een dingetje.Tot... Simone binnen liep, een warm welkom van een inmiddels hartsvriendin. Na dit ene kopje groeide er een warme band.

Mijn lief, mijn maatje, mijn beste vriend

Danny leerde ik kennen op het werk. Tijdens een cursus sloeg de vonk over. Nu een paar jaar later, na verkering en samenwonen, afgelopen week getrouwd! We genieten vooral van elkaar en van kleine dingen, zoals samen ontbijten met natuurlijk Senseo. Ook omdat ons werk het niet altijd toelaat om veel tijd met elkaar te spenderen, zijn de kleine dingen de dingen die je waardeert. I love him!

Senseo nr. 1

Ik ben Pieter, ik geniet samen met mijn vrouw in de vrije ochtenden van een Senseo koffie in bed. Het is ons vaste ritueel geworden sinds we ons eerste Senseo apparaat kochten maak ik s ‘ochtends in de weekenden/vakanties Senseo en breng ik deze naar boven zodat we deze lekker in bed kunnen nuttigen tijdens het lezen van het nieuws en overleg wat we die dag gaan doen. Het is ons Senseo moment!

95

Mijn moeder is 95. Ze woont nog zelfstandig en we gaan nog regelmatig een uitje maken. In het weekend en in de vakanties ga ik naar haar toe, om the helpen, de boodschappen te doen en af en toe een uitje te maken. Ik ben er meestal rond half 11 en het eerste wat ik doe is de Senseo aanzetten en gezellig een kopje koffie drinken. We genieten erg van dit Senseo moment!

Mijn moeder en ik!

Mijn moeder is mijn grootste voorbeeld en mijn beste vriendin! Ze zorgt voor iedereen en is de liefste oma van de wereld. Zodra ik bij mijn moeder ben vraagt ze altijd, wil je een kopje koffie? Mijn moeder drinkt namelijk niets anders op een dag. Heerlijk zet ze dan een lekker bakje Senseo koffie met opgeschuimde melk uit de Senseo melkschuimer. Op de camping of thuis mijn moeder is mijn rustpunt!

Geen hond maar een buurvrouw

Twee jaar geleden werd bij mij borstkanker geconstateerd vanaf dat moment ben ik gaan wandelen met m’n buurvrouw. Weer of geen weer ze kwam mij halen. Toen ik na het traject ging revalideren vroeg de fysiotherapeut of ik een hond had want m’n conditie was zo goed. Nee vertelde ik, ik heb een buurvrouw. En uiteraard sluiten wij elke wandeling af met een heerlijk bakkie Senseo!

Coffee is a pleasure, a good friend a treasure

Binnenkort weer een bakkie doen? Meestal spreken mijn vriendin en ik zo af om even lekker bij te kletsen. Over kinderen, werk, de liefde, het leven. Over luchtige en soms moeilijke onderwerpen.  Altijd eindigend met een lach, het gevoel dat je er weer even tegenaan kunt. Natuurlijk met dat onmisbaar lekkere bakkie erbij! Coffee is indeed a pleasure, and a good friend a treasure!

Senseo in Gambia

Thuis heb ik natuurlijk een Senseo koffieautomaat maar ik ga al 6 jaar vaak naar Gambia. Daar hebben de bewoners helemaal geen koffieapparaat. Dus moeilijk om Senseo te drinken. Maar ik neem nu altijd een ouderwets klein zeefje mee en doe daar dan een Senseo pad in en schenk er heet water op. De mensen vinden het heerlijk en iedere keer als ik ga neem ik zakken vol pads mee. Ook stuur ik ze vaak op!

Trainbow

Mijn lieve vrouw en ik kennen elkaar 2 jaar. Naast dat ze een fantastische partner is, is ze ook een hele lieve bonusmama voor mijn dochter van 5 jaar. We hebben heel veel mooie pieken en diepe dalen gehad, staat ze nog steeds achter mij. Ons mooiste moment van de dag is 's avonds tijdens de koffie de dag samen doornemen. Ze is de allerbeste en werkt zo ontzettend hard!

Dinsdag met een lekker kopje koffie

Iedere week hebben ik en mijn beste vriendin samen één dag vrij van werk. Deze dag besteden we altijd samen, met lekker weer gaan we naar het meer vlak bij ons huis, anders gaan we de stad in of samen schilderen in mijn atelier. Wat we ook samen doen, een lekkere kop koffie hoort er zeker bij.

Mijn pa een maatje door dik en dun

Mijn vader is een kwieke man van bijna 90 jaar (5 sept 2019) . Toen mijn moeder al jong Alzheimer kreeg heeft hij haar liefdevol begeleid en alle taken van haar op zich genomen. Na haar opname in het verpleeghuis 25 km verderop bezocht hij haar dagelijks en bood hulp aan ieder die het kon gebruiken. Altijd vrolijk en gezellig, zet thuis Senseo en iets lekkers erbij. Zo is er maar één!

On top of the world

Samen genieten van een heerlijke kop Senseo in de bergen met uitzicht over de (besneeuwde) bergtoppen. In Oostenrijk hebben we een mooie plek waar mijn partner en ik tot rust komen en genieten. Zeker na de gezondheidsklachten van hem. Je wordt daardoor met beide benen weer even op de grond gezet. De frisse berglucht, aardige bevolking en het mooie uitzicht laten ons daar heel gelukkig voelen!

Mijn zus en beste vriendin

Mijn lieve zus en beste vriendin Susanna, is de leukste en liefste persoon die ik ken. Zij staat altijd voor mij klaar en samen drinken wij graag een kopje koffie (zij zwart, ik latte macchiato) tussendoor in ons drukke leven (zij als advocaat, ik als fiscalist). Dolgraag wil ik haar verrassen en bedanken dat zij mijn zus is en mijn ceremoniemeester was op mijn grote dag (12 juli 2019)! :)

Onze pa is onze nummer 1!

Elke week een paar keer samen met mijn zus Christine Vissers als we onze dementerende pa opzoeken. We hebben allemaal ons eigen smaakje, pa de regular, zus de cappuccino en ik de latte. Hele stapels pads dus al verslonden , hij wordt al 90 jaar! Pa is niet meer zo mobiel maar Mn zus wel, dus wij vermaken ons wel een dagje! Dan laten we bij de Senseo’s daarna pa de foto’s wel zien van ons dagje uit.

My number ONE

My number one is gek genoeg de oudste dochter van mijn broer, Sarinah. We schelen dik 27 jaar maar we genieten van elkaars aanwezigheid alsof we moeder-dochter of beste vriendinnetjes zijn. Het leeftijdsverschil verdwijnt als sneeuw voor de zon. We hebben mooie gesprekken, maken mooie stedentrips en kunnen zo genieten van de kleine dingen, zoals bijvoorbeeld ook een Senseo-koffiemomentje. Love her!

Een moment van bezinning

Goed beginnen is samen met een kopje koffie in de ochtend. Door een druk leventje is het bewust stil staan en het genieten van de smaak, omgeving en een moment voor jezelf niet vanzelfsprekend. Samen met mijn vriend proberen we hier bewuster van te worden, zodat we hier extra en vaker van kunnen genieten.

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, maar sámen kom je verder. Cliché? Wellicht, maar wel een waarheid als een koe! Mijn sportmaatje en ik hebben geen torenhoge hardloopambities. We rennen, omdat we gezellig kunnen bijpraten. Maar vooral omdat we onszelf daarna belonen met een heerlijke Senseo. Zo houden we het al 7 jaar vol! Senseo is voor ons ultieme ontspanning na gedane inspanning.

Gewoon mijn zoon

Mijn beste maatje is mijn zoon van 25. Hij kan als geen ander mij aan het lachen maken, zeker als ik even een dipje heb. Hij is zich niet van dat dipje altijd bewust al heb ik soms het idee dat hij het toch wel aanvoelt. Vaak zijn de grappen ook ten koste van mij maar dan zie je alles weer lekker in perspectief...

Texel

Ina, we zijn sinds 5 juni van dit jaar al 12,5 collega's in goede en slechte tijden. Veel hebben we meegemaakt, zowel privé als in ons werk. Ik heb veel steun van je gehad, daar ben ik je ontzettend dankbaar voor. Je bent fan van het mooie Texel, helaas ben ik er nog nooit geweest. Wat zou ik daar eens gezellig koffie met je willen drinken en samen het eiland bekijken en ontdekken.

Mijn zus

Mijn zus is er voor mij geweest toen ik borstkanker kreeg. Ze nam me mee voor een dagje shoppen of een high tea, ze kwam zomaar met een bos bloemen of fruit uit de Flevopolder! Bijna elke week! Ze kwam schoonmaken, wat deed ze niet? Zelf kreeg ze twee jaar na mijn diagnose ook borstkanker. We hebben een band die niet is te breken. We kunnen niet zonder elkaar.

Mijn maatjes

Mijn maatjes zijn mijn twee boomer hondjes, mijn twee katers en natuurlijk mijn man. Met die laatste drink ik natuurlijk altijd ons heerlijk kopje Senseo en zondagsmorgens krijg ik altijd een lekker kopje op bed. Wij zijn echte Senseo fans. Wanneer we op vakantie gaan en er in het huisje dat we huren geen Senseo apparaat is, dan nemen we onze eigen Senseo altijd mee!

Nooit meer weggegaan...

De eerste keer dat ik bij mijn inmiddels man ben blijven slapen, stond er 's ochtends een heerlijk ontbijt, met croissantjes, een eitje, verse jus en een overheerlijke latte van melk, senseo strong, slagroom en kaneel. Nu jaren later, verrast hij me nog steeds regelmatig met diezelfde speciale latte. Iets waar mijn allerliefste maatje en ik ontzettend van kunnen genieten.

Senseo in Noorwegen

Mijn man (en beste maatje) en ik gaan naar Noorwegen. In de ochtend in alle vroegte met een overheerlijk kopje Senseo koffie genieten op de veranda van de sprankeling over het prachtige heldere meer en uitzicht over de bergen. Mooie herinneringen maken met Senseo koffie!! Daar gaan wij voor.

Mijn nummer 1

Wij waren ooit eens naar een musical in Scheveningen. Maar het gezichtsvermogen van mijn vriendin is nog maar 10%. Sámen geplaatst op de 1e rij kan ze het volgen, als ik het haar vertel… Naar de musical Anastasia, daarna thuis onze enige echte SENSEO samen!

Geluksmoment

‘s Ochtends vroeg, samen met mijn man, in de tuin een bakje Senseo Strong drinken. De vogels fluiten, de vlinders zoeken hun plekje op de vlinderstruik en de bijen zoemen. Heerlijk wakker worden onder het genot van een kopje Senseo #geluksmoment #zoisermaareen

20 jaar vriendschap, dat moet gevierd worden!!

1 maart 1999, mijn eerste werkdag in mijn nieuwe baan. Op de afdeling met drie dames. Gelijk een klik met eentje. Loes, is een recht voor zijn raap Amsterdamse, (h)eerlijk. Dus dikke vriendinnen. Met elkaar sporten, koffie drinken, alle momenten met elkaar gedeeld. Dus 20 jaar vriendschap, dat moet gevierd worden. Dus traditie kerstmarkt, koffie, gluhwein, overnachting voor een mooie herinnering.

Hét Senseo-moment

Als jonge moeder van een peuter van 2 en een baby van 0 vind ik het heerlijk om tijdens een 'moedermomentje' met mijn vriendin Daniëlle -óók moeder van een peuter van 2 en een baby van 0- te genieten van een welverdiend bakje Senseo en even bij te kletsen- of bij te komen!! Door deze momenten (tussen werken, huishouden, snottebellen afvegen en speeltuinbezoekjes door) kunnen wij er weer tegenaan

Oost, West, thuis smaakt onze Senseo het best!

Elke dag op ons werk drinken we koffie uit een automaat. Wat is het dan heerlijk om thuis onze Senseo te mogen drinken. We hebben altijd een grote voorraad in huis. Die slinkt tegenwoordig snel door visite die weten welke koffie we aanbieden. We laten hen graag onze Senseo al jarenlang proeven. We kijken uit naar ons pensioen over enkele jaren. Want Oost, West, thuis smaakt onze Senseo het best!

Verslaafd aan Senseo extra strong

Wij zijn koffiedrinkers en regelmatig drinken wij koffie bij de kinderen, de buren, in een restaurant, of waar dan ook. Allemaal goede koffie, maar het allermeeste genieten we toch van dat ene kopje Senseo extra strong dat we thuis uit ons eigen Senseo apparaat tevoorschijn toveren. Dat mag niets anders zijn. Dus zeg maar gerust dat we verslaafd zijn aan deze overheerlijke Senseo.

Dankjewel Senseo

Al heel wat jaren bezochten we de Senseostand op de Huishoudbeurs in Amsterdam en we mochten ook een kopje proeven. Meteen het apparaat daar gekocht en genoten ervan. 's morgens bij het wakker worden het 1e kopje extra strong en na het ontbijt de 2e en dan aan het werk. En na al die jaren is het nog steeds zo, al zijn wij nu gepensioneerd. We hebben intussen wel een nieuw Senseo apparaat!

Maar eerst een lekker kopje Senseo koffie

Mijn vrouw en ik zijn bijna 60 jaar getrouwd en dol op een heerlijk kopje koffie. We zeggen iedere ochtend: ‘Eerst een lekker kopje Senseo koffie’. Senseo koffie is lekker, in veel smaken verkrijgbaar en zo klaar. Beter kan de ochtend niet beginnen! Een lekker kopje Senseo koffie is genieten ten Top!

Koffie van zoonlief

Mijn zoon Jordy is zelfstandig gaan wonen en dronk geen koffie. Voor mij (mam) heeft hij toen een Senseo apparaat gekocht. Ondertussen drinken we samen gezellig een latte. Vindt hij ook lekker alleen heb ik de eerste keer moeten uitleggen dat hij 2 verschillende pads moet gebruiken. Hij vond het al raar smaken in het begin bleek dat hij 2 keer de melk pad had gebruikt. Hebben we wel om moeten lachen!

Lief

Elke dag begon ik met Senseo, samen met mijn man, het eerste kopje van de dag, samen met hem! helaas hij werd ziek. koffie drinken, ik kon het niet meer, niet alleen, tot mijn dochter van 19 dat door kreeg. Nu drink ik elke ochtend met haar een kopje Senseo, het gemis van mijn man wordt er niet minder door, maar ik vind het wel geweldig lief van haar!

Elke dag een feestje

Mijn man brengt mij elke ochtend in de badkamer een kopje koffie. Ik sta mijn make-up en haar te doen en ondertussen staan we samen, met een bakje koffie de dag door te nemen. Ons moment, en de dag kan niet beter beginnen!

Duo koffie drinken maar dan alleen

Een tripje met mijn beste vriendin Minoes. Wij kunnen alles samen: op vakantie gaan, borrelen, shoppen, tennissen, kletsen en vooral koffie drinken.

Me moeder is me maatje

Als er iemand zo iets verdient dan is het mijn moeder. Als we gaan shoppen of gewoon lekker weg, drinken we altijd heerlijk bakkie. Toen we gingen verhuizen had ze ook lekkere koffiepads gehaald en konden we lekker bakkie doen in ons nieuwe huis op klapstoeltjes. Kort om, zij verdient zo’n dagje weg als geen ander.

Mijn back-up

Nu zou je denken, na ruim 39 jaar een relatie met manlief te hebben, dat ik hem zou benoemen. Maar waarom iemand kiezen waar je zo goed als iedere ochtend al koffie mee drinkt. Nee, ik zou met Marga willen kamperen, we hebben het er gisteren nog over gehad, ooit gaan we dat doen samen zeiden we. Misschien komt dat ooit nu wel snel. Gewoon over alles praten en koffie drinken.

Dankzij de geur van een bakkie Senseo

Een bakkie koffie van Senseo ruikt naar vroeger. Naar een momentje met mijn lieve vader op het balkon, in ons pyjama genietende van de zon. Toen niet een heel bijzondere dag, maar in het licht van vandaag één van de meest waardevolle herinneringen. Nu hij er niet meer is, is het zaak om dat soort momentjes niet meer onopgemerkt voorbij te laten gaan. Met mijn nummer 1: mijn liefste mama.

Koffiemaatje

Mijn beste vriendin leerde ik kennen toen ze als klein kind bij ons in de straat kwam wonen. We waren jarenlang beste maatjes. Nu is ze getrouwd en woont ze een aantal jaar in een andere stad. Ondanks dat we elkaar niet meer zo vaak zien, is onze band nog steeds hetzelfde. Ik kom iedere week bij haar langs, waar we heerlijk geniet van een warme bak Senseo.

Klein wonder

Mijn dochter woont al een paar jaar in Den Haag. Sinds januari dit jaar rijd ik elke week vanuit Amsterdam naar haar toe om op m’n kleinzoon te passen, maar voordat ze gaat werken, drinken we eerst een kop koffie. De kleine man lijkt sprekend op zijn moeder, zo wonderlijk!

Papa & ik

Mijn papa woont nu bijna 4 jaar bij ons in de tuin samen met zijn hond Kuukske ( Tilburgs voor koekje en een koekje hoort namelijk bij de koffie). Altijd als ik binnenloop krijg ik de vraag: koffie? Altijd staat hij voor ons klaar, de hond uitlaten, op maandag en woensdag voor ons koken omdat hij dat zo gezellig vindt. Daarom vind ik hem echt mijn beste maatje en wil ik hem een dag echt verwennen!

Mijn maatje waar ik niet meer zonder kan

Wat zou ik zonder mijn vriend moeten? Ik zou het niet weten. Aangezien ik chronisch ziek ben heb ik veel hulp nodig. Mijn vriend is er altijd voor me en daar zou ik hem graag voor bedanken. We beginnen de dag altijd samen met een kopje Senseo. Dit is ons moment voordat we aan de dag beginnen. Dit doen we samen omdat je nooit weet hoe je dag verloopt. Dat moment pakken ze ons dan niet meer af.

Soulmates

Ik woon sinds december samen :-) . Mijn vriend is vrachtwagenchauffeur en ik werk in de zorg. Wat betekent dat? Hij is van maandagochtend tot vrijdagavond of zaterdag van huis. Ik? Ik werk dag, avond en nachtdiensten + weekend diensten (1 op de 2). Als we samen zijn dan is er altijd koffie, soms een gebakje en zeker tijd voor EN bij elkaar. Je moet genieten van het moment.

Mijn maatje

Mijn maatje met wie ik het liefst koffie drink is mijn echtgenoot. Ik kan eigenlijk niet tegen koffie, maar 1 keer per dag geniet ik van de cappuccino die mijn lief voor mij maakt. Koffie, heerlijk met opgeschuimde melk, cacao en iets extra’s. Terwijl hij het zet, ben ik bezig met mijn hobby handletteren of schilderen. Zo’n heerlijke kop koffie is elke dag weer een feestje!

Mijn nummer één

Mijn dertien jaar oudere zus Ria. Ze heeft in mijn jeugd mij altijd begeleid in de rolschaats sport en ze was getuige bij mijn huwelijk. Ze werd peettante van mijn dochter Ria, die inderdaad ook haar nam draagt. Ze is gewoon mijn beste maatje en van koffie knikkert ze altijd heel erg op! Dus met haar zou ik graag een dagje uit willen!

Waardevol

Twee hartsvriendinnen die een dagje op stap gaan. Maar voor vertrek eerst een kopje Senseo Latte Macchiato. De dag kan beginnen.

Mijn man lust geen koffie..

Al 20 jaar getrouwd en als we ergens zijn op visite of in een restaurantje weet ik al wat mijn man zegt: ik lust geen koffie, doe maar een fris of thee. Maar thuis drinken we SAMEN Senseo koffie.. ik met de heerlijke cremalaag en hij met veel warme melk. Want thuis smaakt de koffie wél lekker. Aan de koffie, gezellig kletsen, even een momentje samen,want van mijn man en Senseo: zo is er maar 1!

Vertel ons jouw verhaal

Lees hier de actievoorwaarden

senseo-visual-koffieverhalen-packshots-mobile@2x(3).png