INGREDI√čNTEN (VOOR 1 KOEKJES)

  • Een kopje SENSEO® Strong koffie
  • 2 eetlepels cacaopoeder
  • Snufje zeezout
  • 120 ml melk
  • Melk om op te schuimen
  • Extra zeezout en karamelsaus ter decoratie

SALTED KARAMELSAUS

  • 100 gr suiker
  • 3 eetlepels gezouten roomboter
  • 60 ml slagroom (niet geklopt), op kamertemperatuur
BEREIDING

Stap 1

Begin met de karamelsaus. Doe de suiker in een middelgrote pan met dikke bodem en verhit op matig vuur, totdat de suiker smelt en amberkleurig wordt

STAP 2

Doe de boter bij de suiker en laat deze al roerend smelten. Voeg de room toe en roer met een garde tot de karamel mooi egaal is. Haal van het vuur en laat afkoelen.

STAP 3

Doe de karamelsaus, het zeezout en de cacaopoeder in een groot glas. Schenk er een vers gezette SENSEO® Strong koffie bij

STAP 4

Verwarm de melk (in een steelpan of de magnetron) en schenk bij het koffiemengsel.

Stap 5

Doe de extra melk in de SENSEO® melkopschuimer en klop warm melkschuim. Schenk over de koffie en decoreer met extra karamelsaus en een paar korreltjes zeezout.