We worden blij als we jou van tijd tot tijd kunnen verrassen, zodat jij zoveel mogelijk geniet van je koffiemomentjes.

 

 

Speciale aanbiedingen

Geniet van exclusieve kortingen

Gratis welkomstpakket

Registreer je machine en krijg een gratis welkomstpakket thuisgestuurd

Zorg voor je machine

Ontvang ontkalkingstips om de levensduur van je machine te verlengen

Inspiratie!

Laat je verrassen door heerlijke koffierecepten

De meest gestelde vragen

Klik hier voor alle informatie over het thema 'ontkalken van jouw Senseo®'.
Waarom ontkalken, hoe te ontkalken en met welk type ontkalker, ondersteund met instructies en filmpjes.

Meedoen aan een van de lopende Senseo® acties kan via deze actiepagina: https://www.senseo.nl/acties.

Onze website werkt het beste bij gebruiken van de nieuwste versies van de browsers Internet Explorer of Google Chrome. Bij het gebruiken van een tablet, smartphone of andere browsers is het mogelijk dat de actiesite niet goed geopend wordt, in dat geval raden wij aan om het via een van de genoemde browsers te proberen, op een computer of laptop.

Indien het uploaden van een afbeelding van uw factuur en streepjescode van de verpakking met bovenstaande tips nog steeds niet lukt, dan kunt u ook per post meedoen. Kies dan na het registreren van uw gegevens onder Stap 4 bij Methode van verzending: 'Per post'.

Jacobs Douwe Egberts is met Blokker een samenwerking aangegaan, waarbij Blokker de uitvoering van het spaarprogramma en de in- en verkoop van het D.E geschenkenassortiment op zich heeft genomen. Het assortiment is verkrijgbaar bij de Blokker winkels, waar je kunt betalen met (digitale) waardepunten, geld of een combinatie van beide. Klik hier voor het assortiment. Via de Blokker webshop kun je ook betalen met digitale waardepunten of een combinatie van digitale waardepunten en geld. Papieren waardepunten kunnen alleen in de winkels van Blokker worden ingeleverd.

Om mee te doen aan het spaarprogramma heb je een D.E account nodig met een geldig e-mailadres. Dit account kan Blokker in de winkel voor je aanmaken, maar dit kun je ook zelf doen op MijnDE. Je kunt vervolgens op MijnDE inloggen om je actuele digitale waardepuntensaldo, winkeltransacties en persoonlijke gegevens te bekijken.

Wil je je papieren D.E waardepunten niet direct besteden, dan is het ook mogelijk om deze te digitaliseren bij een Blokker winkel. Ze worden dan bijgeschreven op je persoonlijke D.E account, zodat je ze later kunt besteden.

Voor alle informatie over het spaarprogramma bij Blokker winkels klik hier.

Philips geeft standaard 2 jaar garantie op al haar elektrische producten.
Meer informatie over garantie, reparatie en andere services vind je hier.

Bij Philips kun je terecht voor accessoires en onderdelen voor je Senseo® apparaat. Klik hier om direct naar de juiste pagina te gaan.

ONTDEK SENSEO®

DE LEKKERSTE KOFFIERECEPTEN

REGISTREER JE MACHINE EN GENIET VAN DE VOORDELEN

ONTDEK DE WERELD VAN SENSEO®