KOFFIEMOMENTJES DIE NOG LANGER DUREN

SENSEO® XL PADS

GENIET EXTRA LANG
MET XL PADS

Ontdek nu de nieuwe SENSEO® EXTRA LONG koffiepads. Hiermee zet je een extra 
grote kop koffie met een zachte crema laag, waarmee je van een stralende dag een nog 
mooiere dag maakt. Gebruik voor het zetten de dubbele padhouder en druk op de knop 
voor 2 kopjes koffie voor een extra grote kop koffie.

TWEE KEER ZO VEEL

2X LANGER GENIETEN

REVOLUTIE IN KOFFIEGENIETEN

In 2001 ontwikkelt Douwe Egberts koffiepads die de perfecte match zijn voor het even revolutionaire SENSEO® Crema koffiezetapparaat van Philips. Deze combinatie heeft als resultaat, een kopje pure koffie met een romig crèmelaagje.

KIES JE EXTRA LONG VARIANT

SENSEO® EXTRA LONG CLASSIC

VERRUKKELIJKE
CREMA LAAG

Ontdek de perfecte balans van een grote kop koffie SENSEO® Extra Long Classic, met een zachte crema laag. De mix van medium gebrande Arabica en Robusta bonen geven een ronde en harmonieuze smaak.

SENSEO® EXTRA LONG STRONG

RIJK & KRACHTIG
VAN SMAAK

Ontdek de intensiteit van een grote kop koffie SENSEO® Extra Long Strong. Laat je inspireren door de rijke en krachtige aroma’s. Ontdek de intensiteit van een grote kop SENSEO® Extra Long koffie, een koffiemelange van donker gebrande Arabica en Robusta bonen met een zachte crema laag.

MINDER VAAK BIJVULLEN

MEER KOFFIE ÉN TIJD

SENSEO® ORIGINAL EN TWIST XL

De SENSEO® ORIGINAL XL en TWIST XL zijn eigentijdse koffie machines gemaakt voor de échte liefhebbers van koffie. Het extra grote waterreservoir heeft een capaciteit van 1,6 liter water en is geschikt voor 11 kopjes SENSEO® XL koffie. Dit betekent minder vaak water bijvullen en zo houd je meer tijd over voor smaakvolle koffiegelegenheden.