MAAK DE LEKKERSTE KOFFIES MET DE
SENSEO® KOFFIERECEPTEN.

RECEPTEN MET JOUW FAVORIETE SENSEO® KOFFIE

Warm recept

Creme Brulee met koffie

Je favoriete toetje in koffie vorm: de creme brulee koffie! Een heerlijke combinatie van een krachtige espresso met de verleidelijke smaak van vanille.

Download het recept

Verwenrecept

Frappuccino met Cookie Dough

Pure chocolade, vanilla-ijs en slagroom in de winter? Ja, zelfs in deze koude maanden is de Frappuccino met cookie dough onweerstaanbaar lekker!

Download het recept

Warm recept

Caramel Delight Koffie

Maak nu zelf een verrukkelijke caramel delight koffie. Een sterke koffie met caramel en een vleugje vanille. De slagroom zorgt voor een romige smaak, perfect voor na het eten.

Download het recept

RECEPTEN MET DE SENSEO® MELKOPSCHUIMER

Warm recept

SALTED CARAMEL MOCHA

Zachte, zoete karamel met een snufje zeezout; wie kan deze combinatie weerstaan? Zelf karamelsaus maken is niet moeilijk en maakt deze koffie extra lekker!

DOWNLOAD HET RECEPT

Verwenrecept

SPECULOOS SWIRL

Je favoriete koekje in koffie vorm: kruidige Speculoos met een vleugje vanille. Deze koffie doet niet onder voor een heerlijk dessert na een knus etentje. 

DOWNLOAD HET RECEPT

ALMOND GINGER
CAPPUCCINO

Geef je cappuccino een extra ‘kick’ met een vleugje gember. De pittige gember combineert perfect met het zachte melkschuim en een robuuste koffie.

DOWNLOAD HET RECEPT

Verwenrecept

PRALINÉ
PERFECTION

Een bonbon in een glas: deze Praliné Perfection heeft dankzij de toegevoegde notensiroop de smaak van een heerlijke praline. Het melkschuim zorgt voor een romige touch.

DOWNLOAD HET RECEPT

Warm recept

PASSIONFRUIT COFFEE

Een tropische ijskoffie in de herfstmaanden. Verrassend? Dat zeker, maar ook een heerlijke traktatie. De passievruchtsiroop is een zoete en fruitige tegenhanger van de krachtige koffie.

DOWNLOAD HET RECEPT