MAAK DE LEKKERSTE KOFFIES MET DE
SENSEO® MELKOPSCHUIMER
.

RECEPTEN MET DE SENSEO® MELKOPSCHUIMER

Warm recept

SALTED CARAMEL MOCHA

Zachte, zoete karamel met een snufje zeezout; wie kan deze combinatie weerstaan? Zelf karamelsaus maken is niet moeilijk en maakt deze koffie extra lekker!

DOWNLOAD HET RECEPT

Verwenrecept

SPECULOOS SWIRL

Je favoriete koekje in koffie vorm: kruidige Speculoos met een vleugje vanille. Deze koffie doet niet onder voor een heerlijk dessert na een knus etentje. 

DOWNLOAD HET RECEPT

ALMOND GINGER
CAPPUCCINO

Geef je cappuccino een extra ‘kick’ met een vleugje gember. De pittige gember combineert perfect met het zachte melkschuim en een robuuste koffie.

DOWNLOAD HET RECEPT

Zomers recept

CHILLY
CAPPUCCINO

Je hoeft je geliefde cappuccino niet te laten staan omdat het buiten 30 graden is. Maak er gewoon een iced cappuccino van!

DOWNLOAD HET RECEPT

Verwenrecept

PRALINÉ
PERFECTION

Een bonbon in een glas: deze Praliné Perfection heeft dankzij de toegevoegde notensiroop de smaak van een heerlijke praline. Het melkschuim zorgt voor een romige touch.

DOWNLOAD HET RECEPT

Warm recept

PASSIONFRUIT COFFEE

Een tropische ijskoffie in de herfstmaanden. Verrassend? Dat zeker, maar ook een heerlijke traktatie. De passievruchtsiroop is een zoete en fruitige tegenhanger van de krachtige koffie.

DOWNLOAD HET RECEPT

VERY BERRY
MOCHA LATTE

Een zomerse koffietraktatie met blozende framboosjes. Door de frambozensiroop krijgt deze rijke mokka latte een fris, fruitig tintje.

DOWNLOAD HET RECEPT